Hoe pas je de AVG wetgeving toe en tips van zorgverzekeraars voor samenwerken Lees online  |  Afmelden
13 februari 2020


 
AVG wetgeving: Zo gaat communicatieplatform OZOverbindzorg om met patiëntgegevens
De huisarts, de thuiszorg, een mantelzorger: via communicatieplatform OZOverbindzorg wisselen zorgpartijen gegevens uit over hun cliënten. Hoewel OZOverbindzorg geen opslagplek voor medische gegevens is, wordt er toch veel informatie op het platform gedeeld – en dat blijft daar een tijdje staan. Hoe gaat het bedrijf om met deze verzamelde patiëntgegevens?
Lees het hele interview
Twitter LinkedIn
 
Innoveren met zorgverzekeraars: lef tonen, tijd investeren en kennis delen


Twitter LinkedIn
Hoe zorg je ervoor dat jouw zorginnovatie op de markt terecht komt? Zorgverzekeraars en zorgaanbieders delen de lessen die zij hebben geleerd tijdens hun samenwerking en ze vertellen over de successen die ze in de loop der jaren hebben behaald. Wat kunnen wij leren van dit kijkje in de keuken?
Naar het artikel
 
 
#Kopzorgen: “Hoe weet ik of mijn e-health-toepassing aan de privacywetgeving (AVG) voldoet?”

Twitter LinkedIn
Via ons loket ontvangen we regelmatig vragen over zorginnovatie en e-health. Deze keer over de Algemene verordening gegevens-bescherming (AVG), de privacywet die sinds 2018 van toepassing is.
Het antwoord
 
Stel je vraag aan Zorg voor innoveren
Wij zijn het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid voor zorginnovatoren. Je kunt direct je vraag aan ons stellen en dan proberen de vijf partijen achter Zorg voor innoveren je op weg te helpen. Dit soort vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over hoe je je innovatie kan laten landen bij zorgverzekeraars of hoe op te schalen. Mochten wij je vraag niet kunnen beantwoorden, dan gaan wij op zoek naar iemand die dat wel kan en proberen we je warm door te verwijzen. Op deze manier word je altijd verder geholpen!
Stel direct je vraag!
Twitter LinkedIn
 
Agenda
5
mrt
Life Sciences & Health Publiek-private samenwerking dag
Voor de vijfde keer organiseren ZonMw en Health~Holland gezamenlijk de  LSH PPS dag. Ook Zorg voor innoveren is hier aanwezig met een sessie en een live loket waar je je vragen kan stellen!
10
mrt
Health Valley Event
Dit evenement is dé plek waar je de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zorg kunt zien en beleven. Leg hier nieuwe contacten en verstevig je netwerk. Ook Zorg voor innoveren is hier aanwezig met een sessie en een live loket waar je je vragen kan stellen!
24
mrt
Juiste Zorg op de Juiste Plek - regiobijeenkomst (west)
Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen die je ervaart bij de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Zorg voor innoveren is hier ook aanwezig met een themaworkshop.
Wat vind je van deze mail?
 
Zorg voor innoveren
Contactformulier
www.zorgvoorinnoveren.nl
info@zorgvoorinnoveren.nl
070-3495004
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Twitter   Youtube   Linkedin