Ervaringen met een IOC coach, nieuwe subsidiemogelijkheden en de handreiking e-health implementatie Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief
27 augustus 2020

 


Implementatiecoach helpt tele-logopedie: ‘We zitten in een stroomversnelling’

Monique Meulenkamp en Gertrude Punt- Stoopendaal startten in 2019 hun logopediepraktijk Spreekvaart. Voor de ontwikkeling van het online deel van die praktijk riepen de dames de hulp van een implementatie- en opschalingscoach in via een subsidie van Zorg voor innoveren.

We vroegen de ondernemers naar de achtergrond van die keuze en hun ervaringen tot nu toe.

Naar het interview
Facebook Twitter LinkedIn
 
Dit najaar nieuwe subsidiemogelijkheden bij Zorg voor innoveren
De subsidiemogelijkheden van Zorg voor innoveren worden uitgebreid. Naast meer budget voor de bestaan-de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching waarvan op 1 september een tweede ronde opent, is naar verwachting eind dit jaar een nieuwe subsidie voor het opleiden van digicoaches in zorgorganisaties beschikbaar.
Lees het artikel
Facebook Twitter LinkedIn
 
Onze handreiking e-health implementatie: een waardevol hulpmiddel


Op de site van Zorg voor innoveren vind je de handreiking e-health implementatie waarmee we je op weg helpen met het implementeren van e-health aan de hand van een systematische aanpak. We geven praktische voorbeelden, aandachtspunten en tips. Aan de handreiking hebben we kort geleden de nieuwe video Planvorming toegevoegd.
Bekijk het bericht
Facebook Twitter LinkedIn
 
Nieuwe ronde subsidieregeling veelbelovende zorg geopend
De regeling biedt potentieel veelbelovende zorg financiele ondersteuning zodat via onderzoek aangetoond kan worden of deze zorg effectief is. Deadline voor indienen in deze ronde is  22 september 2020. Voordat subsidie kan worden aangevraagd, moet eerst een projectidee worden ingediend.
Lees verder
Facebook Twitter LinkedIn
 
Zorg van nu: slimme tips en handige adviezen
Zorg van Nu is een platform met allerlei slimme innovaties, nieuwe hulpmiddelen en technologie voor de zorg. Zoals een elektronische medicijndispenser, een knuffelrobot, handige websites en toepassingen met Virtual Reality. Je vindt op Zorg van Nu, een initiatief van het ministerie van VWS, ook andere handige informatie, zoals folders en blogs, vlogs en video’s op Facebook,Twitter en LinkedIn.
Ga naar de site
Facebook Twitter LinkedIn
 
En lees ook:
> Blog Zorg van nu: hulp bij implementeren en opschalen van je zorginnovatie
> Blog ICT&Health: zorginnovaties: betrek patient tijdens hele traject
Naar de Zorg voor innoveren nieuwspagina
 
Agenda
10
sept
Webinar Stimuleringsregeling E-Health Thuis
Health Valley en ZonMw organiseren samen een gratis online round-table, waarin wordt toegelicht wat de voordelen van de Stimuleringsregeling E-Health Thuis zijn en hoe je samen met jouw zorginkoper een aanvraag indient.

Wat vind u van deze mail?
 
Zorg voor innoveren
Contactformulier
www.zorgvoorinnoveren.nl
zorgvoorinnoveren@zonmw.nl
070 349 5004
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Twitter   Youtube   Linkedin