2e ronde implementatiecoaches, achtergronden bij PGO's en succes voor SET Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief
8 oktober 2020

 


Tweede ronde Implementatie- en opschalingscoaching geopend

Ben je een zorgorganisatie of innovator en heb je ondersteuning nodig bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk? Dan is de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching iets voor jou! Ronde 2 staat nu open. Alle voorwaarden om in te dienen lees je terug in de subsidieoproep, aanvragen kan tot 28 oktober.

Lees meer over de subsidie
Facebook Twitter LinkedIn
 
Meld je nu aan voor het online innovatiecafé sociaal ondernemen op 29 oktober
Bij sociaal ondernemen staat maatschappelijke relevantie boven winst maken. Hoe zorg je er nu voor dat je succesvol ondernemen en een sociale inslag goed combineert zodat jouw onderneming een succes wordt? Benieuwd? Meld je dan snel aan voor dit innovatiecafé en krijg concrete handvatten en praktische ervaringsverhalen van collega ondernemers.
Bekijk de agenda
Facebook Twitter LinkedIn
 
Hulp van een implementatiecoach, wat levert het op?
De eerste subsidieronde van de Implementatie- en opschalingscoaching die begin maart 2020 opende, bleek een groot succes. Daardoor raakte het budget sneller op dan verwacht en de ronde sloot voortijdig. Welke projecten hebben financiering ontvangen en wat kan een implementatiecoach voor ze betekenen?.
Lees verder
Facebook Twitter LinkedIn
 
PGO’s: ‘Alleen de burger mag alles met zijn data doen’

Met een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) kan elke Nederlander gegevens over zijn gezondheid bekijken, beheren en delen. Op dit moment is er een groot aantal aanbieders van PGO’s en starten er initiatieven om meer bekendheid te geven aan deze innovatieve tool. Anouk van den Broek, Beleidsmedewerker Innovatie & Zorgvernieuwing bij het ministerie van VWS, vertelt over de achtergronden.
Lees het interview
Facebook Twitter LinkedIn
 
Alliantie wil gebruik van PGO’s voor iedereen stimuleren
De PGO-alliantie stimuleert bekendheid en het gebruik van PGO’s. Het doel van MedMij-gecertificeerde PGO’s is om burgers op een veilige en betrouwbare manier medische gegevens op te laten halen bij en uit te wisselen met zorgaanbieders. Begin september waren er al 22 organisaties aangesloten bij deze alliantie.
Ga naar het bericht
Facebook Twitter LinkedIn
 
En lees ook:
> ‘Leren van implementeren’: ga het gewoon doen!
> Stimuleringsregeling E-health Thuis werpt vruchten af
> Resultaten inventarisatie AI in gezondheid en zorg bekend
Naar de Zorg voor innoveren nieuwspagina
 
Wat vind u van deze mail?
 
Zorg voor innoveren
Contactformulier
www.zorgvoorinnoveren.nl
zorgvoorinnoveren@zonmw.nl
070 349 5004
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Twitter   Youtube   Linkedin