Training tot Digicoach, de Persoonlijke Gezondheidsomgeving en duurzaam innoveren met een implementatiecoach Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief
19 november 2020

 


In recordtijd 72 vouchers aangevraagd: Training tot digicoach gesloten


Alle beschikbare vouchers voor de Training tot digicoach werden binnen twee weken uitgegeven. Daardoor sloot de succesvolle eerste ronde, die op 4 november open ging, vroegtijdig. Voor aanvragers die in deze ronde geen voucher hebben verkregen, is er goed nieuws: er komen nog twee rondes, waarvan de eerstvolgende opent op 2 maart 2021!

Naar de aankondiging
Facebook Twitter LinkedIn
 
Goed bezocht innovatiecafé ‘Sociaal ondernemen’ deelt ervaringen en tips
Tijdens het tweede online innovatiecafé op 29 oktober 2020, georganiseerd in samenwerking met zorginnovatie.nl, stond het thema sociaal ondernemen centraal. Sociale ondernemers deelden hun geleerde lessen en tijdens ronde tafel gesprekken spraken deelnemers in kleinere groepen verder over specifieke thema’s. Lees over de belangrijkste lessen van dit innovatiecafé.
Lees het artikel
Facebook Twitter LinkedIn
 
De Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)
De PGO zal de komende jaren leiden tot een efficiëntere zorg en meer regie op gezondheidsgegevens door de patiënt.

Lees onze serie interviews waarin visies en achtergronden aan bod komen van PGO-aanbieder Drimpy, zorgverzekeraar Menzis en beheerder van het afsprakenstelsel Medmij.


> PGO: ‘Zoveel meer dan alleen een opslagplaats van gegevens’
> #Opinie - ‘De PGO gaat slimme zorg thuis een enorme boost geven’
> PGO: ‘Het wordt een veilig en levenslang meebewegend dossier’
Facebook Twitter LinkedIn
 
#Advies op maat: weet wat je verdienmodel is
Innovatie begint bij een goed idee, maar dan ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat dit goede idee ook echt uitgroeit tot een succesvolle zorginnovatie? Maandelijks helpen de adviseurs van Zorg voor innoveren innovatoren op weg in hun implementatieproces. Zo ook Esther Sijm van Doorzorg. Zij wilde weten waar ze financiering voor haar project kon vinden. Hoe hebben de adviseurs van Zorg voor innoveren haar op weg geholpen?
Lees het artikel
Facebook Twitter LinkedIn
 
Duurzaam innoveren met een implementatiecoach
De tweede subsidieronde Implementatie en -Opschalingscoaching zit er inmiddels op; een volgende opent in januari 2021. Maar waarom zou je een implementatiecoach inschakelen? Omdat e-health meer is dan techniek. De organisatie en de manier van zorg verlenen moeten óók veranderen. En daar kan een implementatiecoach bij helpen.
Bekijk het bericht
Facebook Twitter LinkedIn
 
En lees ook:
> Stand van de zorg: 15 jaar zorgverzekeringswet
> Videoserie toont voorbeelden van ‘Beeldbellen in de Zorg’
> Resultaten inventarisatie AI in gezondheid en zorg bekend
Naar de Zorg voor innoveren nieuwspagina
 
Agenda
24
NOV
Webinar gezondheid voorop
De Juiste Zorg op de Juiste Plek organiseert in samenwerking met Skipr een gratis online webinar, waarin wordt gesproken over wat is er nodig om in de zorg te gaan sturen op preventie? Hoe kijken we voorbij de beren op de weg? En wat kunnen we leren van succesvolle preventiepioniers?

Wat vind u van deze mail?
 
Zorg voor innoveren
Contactformulier
www.zorgvoorinnoveren.nl
zorgvoorinnoveren@zonmw.nl
070 349 5004
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Twitter   Youtube   Linkedin