Nieuwe ronde regeling Implementatie- en opschalingscoaching, E-Health bij de huisarts in coronatijd en advies op maat. Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief
17 december 2020

 

 
                  Fijne feestdagen!

2020: het jaar van lockdowns, Zoom meetings en de 1,5 meter-samenleving laten we bijna achter ons. Maar, in dit jaar hebben we ook massaal de schouders eronder gezet, werden prachtige zorginnovaties geïmplementeerd en waarderen we elkaar meer dan ooit tevoren.
Geniet van de feestdagen en blijf gezond; ook voor 2021!

 
 
Nieuws
Nieuwe ronde Implementatie- en opschalingscoaching opent binnenkort: ben jij klaar voor een aanvraag?

Op 6 januari 2021 opent de derde ronde van de Implementatie- en opschalingscoaching. Een regeling waarmee je coaching kan aanvragen bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk. De ronde is nog niet geopend, maar wat kan je nu alvast doen om je aanvraag voor te bereiden?

Lees het artikel
Facebook Twitter LinkedIn
 
'Voor optimale zorg zijn PGO én Zorgnetwerk-omgeving nodig'
Samen met Drimpy behoorde Ivido - ook een Persoonlijke Gezondheidsomgeving- leverancier (PGO) – tot de eerste twee die een label van MedMij behaalden. Hans Niendieker had Ivido opgestart nadat hij, als programmamanager van de healthdeal chronische pijn, merkte dat uitwisseling van gezondheidsgegevens tussen patiënten en zorgverleners was verzuild. Inmiddels is Hans van mening dat de PGO maar de halve oplossing van een probleem is; er is ook een zorgnetwerkomgeving nodig, gericht op zorgaanbieders.
Lees het artikel
Facebook Twitter LinkedIn
 
#Advies op maat: maak je verhaal niet te complex
Innovatie begint bij een goed idee, maar dan ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat dit goede idee ook daadwerkelijk uitgroeit tot een succesvolle zorginnovatie? Elke maand helpen de adviseurs van Zorg voor innoveren verschillende zorgvernieuwers op weg in hun implementatie-proces. Zo ook André Elands en Geeske van Oort van The eNose Company. Zij willen graag dat hun toepassing zo snel mogelijk op de markt komt en klopten onder andere aan bij Zorg voor innoveren voor een check of ze op de goede weg zijn.
Lees het artikel
Facebook Twitter LinkedIn
 
Hoe doet E-Health het bij de huisarts in coronatijd?
Dat zorg op afstand tijdens de COVID-19 pandemie steeds populairder wordt, is al geen nieuws meer. Maar om brede en efficiente inzet ook in de toekomst mogelijk te maken, zijn technische aanpassingen nodig, en moeten patiënten het meer ormarmen.
Het Nivel heeft onderzocht hoe dat is te realiseren.
Lees het artikel
Facebook Twitter LinkedIn
 
Agenda
17
DEC
Dag van de Digicoach
Digicoaches zijn een belangrijke succesfactor voor een succesvolle implementatie. Bedank vandaag je collega die voor jou klaarstaat en je verder helpt met je digitale vaardigheden!

 6
JAN
Opening ronde 3 Implementatie- en opschalingscoaching
Vanaf 6 januari is het mogelijk om jouw aanvraag in te dienen voor de nieuwe ronde van de regeling Implementatie- en opschalingscoaching.

Wat vindt u van deze mail?
 
Zorg voor innoveren
Contactformulier
www.zorgvoorinnoveren.nl
zorgvoorinnoveren@zonmw.nl
070 349 5004
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Twitter   Youtube   Linkedin